Nyheter April + Dugnad 2022

Nå er det endelig snart tid med ny båtsommer! 

Vi håper at det blir mange som bruker båthavnen og gleder oss til å treffe dere.

 

Ønsker du å booke tid på båtslippen, spørsmål om utsetting av båt osv så er det bare å ta kontakt med Havnesjef Endre Lindgaard.

Hvis du har spørsmål rundt medlemskap, ventelister osv så kan du ta kontakt med Styreleder Steinar Sandvik.

 

DUGNAD 23.4.22

Vi minner om dugnaden som i år blir lørdag 23.4, oppmøte i Dirdal båthavn kl 10.00

Det blir som vanlig bevertning.

Ta med verktøy som f.eks: Spader, hakke, jernrive, grafse, trillebår osv. Verktøy, Hammer, skrujern skiftenøkler, pipenøkler osv. Minigraver, traktor, tilhenger osv.

Vi kommer tilbake med arbeidsoppgaver på dugnaden.

 

Vi i styret håper så mange som mulig kan stille!

 

REPARERT MOLO

Etter den store stormen i vinter så ble dessverre moloen ganske ødelagt. Vi var heldige og fikk en svært god avtale med Norsk Stein og Klepp Spesialtransport på reparasjon av moloen, noe som ble utført i rekord fart. Vi er meget godt fornøyd med resultatet og håper at moloen vil holde i mange år fremover.

 

PARKERING

De siste årene så har det blitt ett enda større trykk på bil parkering i båthavnen blant annet på grunn av den populære turstien opp til Ramnstoknuten.

Det er enda ikke kommet noen plan fra kommune/grunneiere om hvordan løse dette med parkering, så det kan være en utfordring hvis det blir svært mye trafikk.

Vi håper selvsagt at det ikke skal bli ett problem, men minner om fornuftig parkering og spør heller oss i styret først.

 

Vi minner også samtidig om at det skal ikke parkeres inne på grusområdet hvor båter osv står på opplag, dette er kun etter avtale og skal ikke brukes som vanlig parkeringsplass.

I laksefiske sesongen så er det tillatt med parkering for laksefiskere på opplagsplassene 25, 26 og 27.

 

GJESTEPLASS I HAVNEN:

Angående gjesteplass, så minner vi om at det må alltid avtales på forhånd dersom en skal leie gjesteplassen. Pris er kr 100,- pr døgn.

Ta kontakt med havnesjef Endre Lindgaard for å booke gjesteplass.

I utgangspunktet så leies gjesteplassen ut kun for maks 3 dager om gangen, såfremt ikke noe annet er avtalt med havnesjef.